O kompaniji Mafi Group

MAFI GROUP je kompanija koja investira u izgradnju stambenih, poslovnih i privrednih objekata. Učestvuje u adaptaciji, rekonstrukciji i dogradnji objekata i dizajniranju enterijera.

Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima.

Prepoznajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

Mafi group

Od samog početka kompanija je na prvo mesto postavila za glavne ciljeve poštovanje rokova i kvalitet izgradnje, prateći trendove u građevinarstvu i neprestano se usavršavajući.

Danas to potvrđuje i najnovijim objektima gde se prilikom izgradnje poštuju visoki ekološki zahtevi, kao i najsavremenije tendencije vezano za energetsku efikasnost objekata, zahvaljujući kojima se pozitivno utiče na troškove budućih stanara.

Uvažavajući potrebe klijenata, projektujemo i gradimo prostore moderne arhitekture i vrhunskog kvaliteta gradnje. Glavni cilj našeg tima je da ideje naših klijenata postanu realnost, bilo da projektujemo stambeni ili poslovni objekat.

Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

Naš tim se sastoji od menadžera, projektanata, kreativnih dizajnera, inžinjera. Pored toga, radimo sa velikim brojem stručnjaka i kompanija na koje možemo da se oslonimo. Posedujemo savremenu mehanizaciju koja prati procese izgradnje građevisnkih objekata, proizvodnju i transport građevinskog materijala.